- Advertentie -
Home Nieuws Zaterdag 14 maart laatste werkdag in Poelbroekpark

Zaterdag 14 maart laatste werkdag in Poelbroekpark

0

Het officiële einde van de winter komt er aan en dat is in het Poelbroekpark in Haarlem-Schalkwijk volop te horen. De vogels zingen dat het een lieve lust is. Voor de vrijwilligers betekent dit dat ze haast moeten maken.

Werken in Poelbroekpark in Haarlem. Foto: Landschap Noord-Holland.
Werken in Poelbroekpark in Haarlem. Foto: Landschap Noord-Holland.

Vanaf 15 maart mag er geen zaag-, snoei- en maaiwerk meer in de natuurdelen van het park worden verricht. Daarom gaan de vrijwilligers op zaterdag 14 maart nog eenmaal aan de slag om de werkzaamheden af te ronden: de laatste boomopslag uit de rietlanden verwijderen en nog een aantal struiken kort afzagen.

Extra handjes zeer welkom
Wie graag een keer mee wil werken in de uitbundige natuur van het Poelbroekpark kan zaterdag 14 maart terecht vanaf 9.45 uur voor de poort van Doe Tuinvereniging Poelbroektuin aan de weg Vijfhuizen (tussen Schalkwijk en Vijfhuizen). Uiterlijk om 15.00 uur stoppen de werkzaamheden.

Meldt u aan bij Peter Mol van Landschap Noord-Holland, tel. 088-0064483 of email p.mol@landschapnoordholland.nl. Neem goede werklaarzen of werk/wandelschoenen mee en vergeet uiteraard ook een boterham voor de lunch niet.

Mobiele versie afsluiten