Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken haalt maximaal Maatschappelijk resultaat

0

Twee hoogtepunten in maatschappelijke, Haarlemse, betrokkenheid maakten vorige week bijzonder. Eerst was daar de Maatschappelijke Beursvloer, als Kloppend Hart in de Philharmonie en vervolgens kreeg het project Bedrijven Doen een oppepper.

Het succes van de Maatschappelijke Beursvloer was niet enkel af te meten aan de 160(!) gemaakte matches, maar ook aan de 198 deelnemers die vele waardevolle contacten hebben gelegd. Waardevol omdat ook in de dagen na de Beursvloer mensen (lees bedrijven en organisaties) contact met elkaar hebben gezocht en alsnog prachtige matches hebben gesloten. Zo heeft bijvoorbeeld Ecosol toch een match kunnen maken met het Reinaldahuis alwaar een aqualoop om onderhoud vraagt.

Bedrijven Doen, ook een project van Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken, heeft tijdens NLDoet een enorme boost gekregen door oa de aanleg van een voetbalveld. Naast kunstgrasGigant Balkenende als hoofdsponsor van het voetbalveld waren PréWonen en DuraVermeer enthousiast aan het werk aan het Spijkerboorpad Haarlem. Leerlingen van het NOVAcollege en Young Society hebben vol enthousiasme gewerkt aan de moestuinen, debatteer-podium en het stuk speelnatuur. De door de leerlingen gemaakte lunch was fantastisch en iedereen heeft genoten van de super-groentensoep, verzorgd door goede buur Rozemarijn van zorgstichting Raphaël.