Weekend de Kade met Simple Harmonic Motion

0

In het weekend van 6 en 7 juni was de tweede editie van Weekend de Kade in Haarlem. Het was geen festival, en het was geen traditionele markt, maar een feestje was het zeker! En outdoor aan de kade in het zonnetje.

De driemansformatie onder de naam van Simple Harmonic Motion met Andrew Reynolds, Kristian Esmeijer en Wieger Troostheide namen de muzikale ondersteuning voor hun rekening. Met eigen nummers en repertoire van onder andere Mumford & Suns, Ed Sheeran en Passenger speelden zij tijdens Weekend de Kade hun eerste optreden in Haarlem.

Langs de Kade vind je bijzondere en eigenzinnige koopwaar verkocht door de producent/importeur zelf. Ruiken, proeven, aanraken en het verhaal achter een product hoor, zie, proef en beleef je hier. Daarbij is er een groot terras met een bar en live muziek. Struin langs de outdoor marktkramen met een gevarieerd wisselend aanbod waaronder kunst, design, outdoor, lifestyle, (ambachtelijke) etenswaren, interieur, vintage & fashion.

Vermaak voor het hele gezin tijdens Weekend de Kade door de combinatie van de marktkramen, foodtrucks met bar en groot zonneterras aan het Spaarne, live muziek met singer songwriters.

Volgende edities van de kade feestjes zijn nog in de weekenden van 4+5 juli en 15+16 augustus en wie weet, september en oktober ook nog. Weekend de Kade is van 11 tot 18 uur en als het gezellig is op de kade, ach dan gaat het een uurtje door aan de Oerkapkade, einde Minckelersweg in de Haarlemse Waarderpolder.

Een reportage van Ad Schaap.

 

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)