Beeckestijnpop 2015

0

Volgens de weermensen zou zaterdag 13 juni in de middag de zon gaan schijnen. Helaas, geen zon gezien op Beeckestijn. Was het door de regen in de ochtend en het wegblijven van de zon daarom aan het begin van Beeckestijnpop editie 2015 zo rustig?

Later, rond een uur of vijf, werd het gelukkig een heel stuk drukker. En ondanks het wegblijven van een zomers zonnetje was het erg gezellig op het festivalterrein. de diverse kraampjes trokken  bezoekers, jong en oud, naar zich toe.

Over de muziek kunnen we kort zijn: die was uitstekend! Een prima mix van muziekstijlen zorgde ervoor dat er voor iedereen wel een favoriet op één van de drie podia was te zien en te beluisteren. Op drank en hapjes hoefde niet lang te worden gewacht, ook niet toen het later alsnog een stuk drukker was. Uitstekende catering voor een betaalbare prijs. De organisatie mag hier trots op zijn. Haarlem updates is alvast benieuwd naar de 2016 editie.

Wil je weten welke bands en artiesten je hebt gemist als je niet op Beeckestijnpop 2015 bent geweest? Kijk dan hier.

Een fotoreportage van Hans van Leuven / Madrieco.nl. Hier zijn ruim 300 foto’s te vinden, ook voor nabestellingen.