BeeckestijnPop: Gitarist duikt op drumstel (Video)

0

Na een spectaculair optreden van The Subways nam gitarist Billy Lunn een aanloop en sprong bovenop het drumstel van Josh Morgen.

The Subways met Billy Lunn (Vocals/Guitar), Charlotte Cooper (Bass/Vocals), Josh Morgan (Drums) is één van die werkelijke opwindende live bands die op dit moment nog in het circuit rond touren. Ze overweldigen hun publiek met hun explosieve rock sound en wilde podium act. Daarom zijn ze ook voor vele festivals een welkome gast. Ze hebben al op honderden internationale festivals gestaan, of het nu voor 100 of 250.000 bezoekers was, de band geeft elke keer werkelijk alles met hun uiterst energieke en grondig opgebouwde sets en het publiek vind het elke keer weer prachtig. Ook BeeckestijnPop ging los op deze nog altijd zeer enthousiaste band welke ook nu weer opnieuw voor een overdonderende afsluiting zorgde.

Een reportage van Ad Schaap.