Mars der Muzikanten met Reunion Band

0

In augustus 2013 heeft het bestuur van de Federatie van Haarlemse Amateur Muziek Korpsen het initiatief genomen om oud Haarlemse muzikanten op te roepen om bijeen te komen met de wens om tijdens de jaarlijks gehouden Taptoe “De Mars der Muzikanten” een éénmalig optreden te verzorgen.

Met een oproep in de media heeft dit uiteindelijk geresulteerd tot het 85 leden tellend korps welke op zondag 21 juni tijdens de Mars der Muzikanten een volledig uitgewerkte show gaat presenteren onder de toepasselijke naam; Reunion Band.

Ruim anderhalf jaar is er hard gestudeerd om de leden, waar van men variërend tussen de 2 en 27 jaar geleden voor het laatst een instrument hebben aangeraakt op het niveau te krijgen. Voor het zover is was er nog en stevige generale repetitie in de Waarderpolder waar alles op de tel af goed verliep. Wie zondag niet naar de Grote Markt komt gaat daar zeker spijt van krijgen.

Programma van zondag 21 juni 2015 op de Grote Markt Haarlem

13:00 uur Voorprogramma met boerenkapellen
13.30 uur: Opening
13:35 uur: X2-Band start met optreden op de Grote Markt voor het stadhuis.
13.45 uur: Blij Met Muziek show
14.00 uur: Jong Damiate Haarlem
14.15 uur: West Coast Guard
14.30 uur: Damiate Band Haarlem show
14.45 uur: Rijnmond Band Show
15.00 uur: Zanzare show
15:15 uur: Reunion Band show
15.30 uur: Finale
15.45 uur: Afmars korpsen
16.00 uur: Einde

Een reportage van Ad Schaap.