Rainbow bij Haarlem Night Skate

0

Donderdag 25 juni was de vierde Haarlem Night Skate en die was deze editie vanuit Velsen. Vanwege het slechte weer van vorige week werd de tocht even een week uitgesteld.

Voorgaande jaren had iedere editie een thema. De organisatie vernam van een aantal deelnemers dat zij de skate altijd heel erg leuk vinden maar dat zij het extra leuk zouden vinden als het thema weer terug zou komen. Vanwege deze reden zal er volgende editie weer een thema zijn waar men zich naar kan kleden. Deze woensdag was het thema Rainbow. Het meedoen aan de thema’s is erg leuk maar niet verplicht.

De route van de vierde Haarlem Night Skate was een lekker rondje door Velsen. Het begon in de Velserbroek. Daarna via Santpoort en Driehuis naar IJmuiden. De pauze was in het hartje van IJmuiden op Plein 1945. Plein 1945 ligt aan de voet van de Lange Nieuwstraat, de winkelstraat van IJmuiden. Na de pauze nog een prachtige lus door IJmuiden en via Santpoort weer terug naar de Velserbroek.

Een reportage van Ad Schaap.