Landelijke KNVB straatvoetbal finale Haarlem: Flitsende acties op de Grote Markt

0

Na de district finales, die plaatsvonden in Emmen, Arnhem, Amstelveen en Weert, waren er nog drieëntwintig teams overgebleven die mochten deelnemen aan de finaledag van het KNVB Straatvoetbal. Deze teams hebben dit seizoen meer dan 20.000 kinderen van 8 t/m 12 jaar uit 40 verschillende gemeenten achter zich gelaten in de voorrondes.

Betraande ogen en lachende gezichten. Harde knallen en soepele passeerbewegingen. Gevoelige breedtepasses en veel strijdlust. Het was allemaal te zien bij de landelijke finale van het KNVB Calvé straatvoetbaltoernooi op de Grote Markt in Haarlem. Die was zondag 29 juni in de vroege ochtend op de Grote Markt van Haarlem begonnen. Licht motregen zorgde voor een gladde straat en extra bal beheersing.

Na een mooie show van Urban Sports Show waar spelers en publiek kon genieten van de grootste talenten in het streetdance, breakdance, freerunning, tricking en freestyle voetbal kwam het moment van de prijs uitreiking. Eerste plaats E-Jongens naar Skills 4 Goals (Schijndel) en bij de E-Meisjes naar De Coole smurfen (Hardenberg).

Een reportage van fotoAdSchaap.nl