Parksessies 3 in afgeslankte vorm door stormschade Haarlemmerhout

0

De voorjaarsstorm van afgelopen zaterdag had ook de Haarlemmerhout in zijn greep. De storm heeft zware schade aanbracht waarbij een tiental meer dan tweehonderd jaar oude bomen sneuvelden. Omdat er nog steeds gevaar was voor vallende takken had de organisatie van Parksessies een groot een deel onder de bomen afgesloten van het festival terrein door middel van een lint.

Twee programma onderdelen welke op het bospodium onder deze bomen plaats zouden vinden kwamen hierdoor te vervallen. De vijfkoppige muzikale coalitie band Dandana kon niet optreden en kunstenaar Pieter W. Postma kon zijn gespannen object van 6 x 2.5 x 2.5 meter niet zoals gepland tussen de bomen spannen.

Een mooi optreden was er rond 21 uur in de koepel van de in Honolulu geboren Kawehi. Als one-woman-band mixte ze singer-songwritermateriaal met elektronische loops en samples.

Een reportage van fotoAdSchaap.nl