Projectkoor IJmond zoekt gepassioneerde zangers voor uitdagend repertoire

0

Het Projectkoor IJmond o.l.v Frans Kocx, dat voorheen gekoppeld was aan de Muziekschool Heemskerk, is een gemengd koor dat start in oktober met een nieuw interessant programma.

In 30 repetities worden werken van Karl Jenkins, John Rutter, Howard Goodall, Samuel Barber en Arvo Pärt ingestudeerd. Het is een repertoire voor liefhebbers die de uitdaging met zichzelf en de koorwerken aangaan. Je komt terecht in een breed gezelschap van zangers van jong én oud die gaan voor dezelfde passie en nieuwsgierig zijn naar nieuwe boeiende werken van hedendaagse componisten.

Het Projectkoor IJmond voerde al eerder grote werken uit van Karl Jenkins (Stabat mater, The Peacemakers) en Howard Goodall (Eternal light) o.l.v. dirigent en oud muziekleraar van vele volwassenen: Frans Kocx.

Ben jij die zanger die een half jaar eens in een andere omgeving wilt zingen met een gemêleerd gezelschap, dan is dit een unieke kans om je passie voor boeiende koorzang waar te maken. De repetities zijn elke maandag en beginnen in de eerste week van oktober a.s. van 19.30 tot 22.00 uur in de Doopsgezinde Kerk aan het Meerplein in Beverwijk.

Meer informatie? Mail dan naar Frans Kocx: info@efko.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)