- Advertentie -
Home Nieuws 5 september gratis musical proeflessen bij FanWork Haarlem

5 september gratis musical proeflessen bij FanWork Haarlem

0

Voor alle jongens en meiden die gek zijn op zingen, dansen en acteren organiseert FanWork Musicals een twee uur durende proefles op zaterdag 5 september. Op de proefles maken jongens en meiden kennis met “musicallessen”.

Frank van der Steen (oprichter van FanWork Musicals) merkt dat het land bol staat van de jongens en meiden die het heerlijk vinden om te zingen, te dansen en acteren. “Maar er zijn tegenwoordig ook veel ouders die veel waarde hechten aan culturele educatie en persoonlijke ontwikkeling van hun kinderen.”

Wekelijks hebben ruim 750 jongens en meiden bij FanWork Musicals lessen op het gebied van zang, dans en acteren. Aan het einde van het schooljaar zullen zij allemaal stralen in hun plaatselijke stadsschouwburg of theater. Alle nieuwe kinderen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een proefles. Meer info is te vinden op www.fanworkmusicals.nl/proefles.

Persoonlijke ontwikkeling
Via FanWork Musicals zijn al heel wat jongens en meiden doorgegroeid naar de Talentenlocatie in Amsterdam, diverse voltijd-opleidingen en naar theaterproducties zoals Billy Elliot en The Sound of Music. Dit lijkt het hoogst haalbare succes voor een musicalclub als FanWork Musicals, maar eigenaar Wouter Blijleven (creatief directeur) vertelt: “Het grootste compliment dat wij al jaren krijgen is dat kinderen positief veranderen op persoonlijk niveau. Door onze musicallessen en eindshow worden kinderen zelfverzekerder, durven ze meer en worden ze minder verlegen. Als je eenmaal op dat grote podium hebt gestaan, durf je toch alles?”

Proeflessen
Bij FanWork Musicals is iedereen tussen de 6 en 21 jaar welkom. De kinderen van 6 t/m 8 jaar hebben les op woensdagmiddag en de jongens en meiden van 9 t/m 21 jaar hebben in hun eigen leeftijdsgroepen les op vrijdag of zaterdag. Op zaterdag 5 september wordt er in Haarlem een gratis proefles georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën. Jongens en meiden kunnen dan twee proeven aan de musicalcursussen en zo beslissen of ze de week erop willen starten. FanWork Musicals is gevestigd in o.a. Haarlem, Amsterdam en Utrecht.

Meer informatie over FanWork Musicals is te vinden op www.fanworkmusicals.nl en 030 – 686 69 11.

Mobiele versie afsluiten