Roemeen aangehouden wegens diefstal of heling van kleding

0

Op maandagmiddag hield de politie in Haarlem een 27-jarige Roemeen aan wegens diefstal of heling van kleding.

Omstreeks 13.50 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen zich verdacht gedroegen in een personenauto op de Gedempte Raamgracht in Haarlem. Een van de mannen zou bezig zijn geweest een tas en folie. Het ging hierbij mogelijk om een geprepareerde tas voor het plegen van winkeldiefstal.

Ter plaatse trof de politie de auto met één van de mannen. Bij controle bleek er in de kofferbak van de auto een vuilniszak te liggen met kleding. De kledingstukken waren nog voorzien van alarmlabels en prijskaartjes.

De politie nam de kleding en de auto in beslag. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij inmiddels in verzekering gesteld. De tweede verdachte werd niet meer aangetroffen.

- Advertentie -