- Advertentie -
Home Nieuws Netwerken werkt!

Netwerken werkt!

0

Wist je dat 80% van openstaande vacatures ‘via via’ wordt vervuld? Wil je groeien in je loopbaan, dan moet je dus ook werken aan je netwerk. Handig dus om de spelregels en tactieken van efficiënt netwerken onder de knie te krijgen.

Onder leiding van een loopbaancoach ga je samen met de deelnemers werken aan het starten, uitbreiden en onderhouden van je netwerk. Op woensdag 23 september, van 9:30 – 11:30 uur, vindt de workshop plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Sanne Hoogervorst is loopbaancoach en begeleidt veel mensen bij het proces van solliciteren en netwerken in de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Sanne heeft zowel tips voor starters als herintreders of senioren. Solliciteren anno 2015 hangt namelijk niet meer alleen af van een goede motivatiebrief en cv: je moet jezelf laten zien én verkopen op de arbeidsmarkt. Momenteel blijven relatief veel vacatures onzichtbaar, omdat deze vaak ‘via-via’ vervuld worden.

Deze ochtend ontvang je tips en trucs om hier handig op in te spelen. De workshop start met informatie over hoe je je (potentiële) netwerk in kaart kunt brengen, vervolgens behandelt het de do’s & don’ts wat betreft het inzetten van sociale media om te eindigen met adviezen over hoe je tot een efficiënt netwerkgesprek komt.

Info
Woensdag 23 september, van 9:30 – 11:30 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
De toegangsprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-
Vooraf aanmelden is noodzakelijk via de website.

Bijzonderheden
Of je nu werkloos bent geraakt of toe bent aan iets anders, het krijgen van een nieuwe baan begint met een sollicitatietraject. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland helpt je daarbij. We bieden je de komende periode ook nog de volgende workshops aan die je helpen bij het vinden van een nieuwe job:

  • Sollicitatiebrief schrijven (7/10)
  • Kleding als visitekaartje (21/10)
  • Succesvolle sollicitatiegesprekken voeren (4/11)

Meer informatie en toegangskaarten via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Mobiele versie afsluiten