- Advertentie -
Home Nieuws Start bouw 36 woningen SpaarneBuiten

Start bouw 36 woningen SpaarneBuiten

2

Onder grote belangstelling is begonnen met de volgende fase van SpaarneBuiten. Het startsein werd gegeven met het slaan van een paal door Locoburgemeester Raymond van Haeften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Deze feestelijke handeling is bijgewoond door de kopers en overige betrokkenen. SpaarneBuiten is een ontwikkeling van SpaarneBuiten VOF, een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed en wordt gerealiseerd door Kondor Wessels Amsterdam (allen VolkerWessels ondernemingen).

De 36 woningen van deze tweede fase bestaan uit 5 passiefwoningen en 31 eengezinswoningen. Alle woningen hebben een historische en parmantige uitstraling maar een geheel eigen sfeer. De woningen zijn gesitueerd rondom een vriendelijk en groen hofje met diverse parkeer- en speelplekken. De huizen worden stuk voor stuk gekenmerkt door een hoogwaardige, afwisselende architectuur. Verspringende gevels, afwisselende raampartijen en een variëteit in dakranden en gevelstenen.

Net als in de vorige fase zijn de woningen ontworpen door 4D Architecten uit Enter.

SpaarneBuiten
Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak.

In SpaarneBuiten is het heerlijk wonen in een waterrijke, landelijke omgeving en toch bent u binnen tien minuten in Haarlem. Met een afwisselend woningaanbod en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. Na het succes en de realisatie van de eerste 77 woningen (fase 1) is ook de verkoop van fase 2 succesvol verlopen, alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Info
Voor meer informatie over het project SpaarneBuiten of het woningaanbod kijk op www.spaarnebuiten.nl.
Of neem contact op met Oolders Omaco Makelaars te Haarlem, telefoon 023-5255266.

2 COMMENTS

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten