Uitvaartbeurs Leven & Sterven: Géén kleffe cake (video)

0

Op zondag 25 oktober 2015 was in de Bavokerk aan de Grote Markt van Haarlem een nieuwe editie opgezet van de Uitvaartbeurs “Leven & Sterven”. Bezoekers konden zich van 10.00 tot 16.30 uur gratis laten informeren, adviseren én inspireren op het gebied van uitvaart, rouw en herdenken.

Een ruim aanbod aan specialisten liet zien wat er mogelijk is voor, tijdens en na het afscheid. Hoe zorgt u voor een mooi en persoonlijk afscheid van uw dierbare? Wat kan u helpen in het rouwproces? Hoe kan kunst u helpen herinneren? In een informele en open sfeer werden alle vragen beantwoord. De diversiteit aan producten en diensten verraste menig bezoeker, die aanvankelijk een veelheid aan uitvaartondernemingen verwachtte aan te treffen.

Het is tegenwoordig niet alleen meer kiezen uit begraven of cremeren. Ook het uitstrooien van de as kan op verrassend veel manieren zoals per boot en zelf met een ballon de lucht in. Als de luchtdruk weg valt knapt de ballon. Ook met de kist zijn veel nieuwe mogelijkheden zoals het laten bedrukken met foto’s of bekleden met textiel van de overledenen.

Een reportage van fotoAdSchaap.nl

https://youtu.be/lMx0xqctKI8

Advertentie