Korte cabaretvoorstellingen tijdens Haarlem Try-Out Podium

0

Tijdens het Haarlem Try-Out Podium testen professionele cabaretiers elk een half uur nieuw materiaal. Nieuw, spannend en heel erg grappig.

Wouter Monden. Fotografie: Vincent Frijdal.
Wouter Monden. Fotografie: Vincent Frijdal.

Deze maand treden de volgende artiesten op:

Riza Tisserand
Riza is een zeer veelzijdig talent. Hij is rapper, radiomaker, jurist en vader maar vooral heel erg grappig. Hij was een vast lid van de Comedy Explosion, was te zien in de late night show van Javier Guzman en hij schreef mee aan programma’s van Guido Weijers. Onlangs won Riza Tisserand de eerste aflevering van het programma Padoem Patss waarin comedians zoveel mogelijk korte grappen afvuurden.

Riza is scherp, maatschappelijk zeer betrokken en hij weet als geen ander het publiek in zijn wereld te trekken waar liefde altijd de boventoon voert. Voor enkele van zijn one-liners klik je hier

Presentatrice Anke Laterveer
De editie van november wordt gepresenteerd door de Haarlemse Anke Laterveer. Anke neemt je vol humor en zelfspot mee in haar wereld van alles willen vertellen, alles willen doen, maar niet goed weten hoe het allemaal moet. Met alle gevolgen van dien. Schaamteloos eerlijk, soms kwetsbaar, met af en toe een vileine uithaal, en altijd oprecht.

In 2014 stond Anke in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. In 2012 en 2013 speelde ze mee met Comedytrain. Ze vertelt regelmatig over haar leven bij storytellingshow Echt Gebeurd in Toomler. Ze presenteert shows op allerlei plekken, waaronder bij Comedy Explosion.

Wouter Monden
Het Haarlem Try-Out Podium wordt regelmatig gepresenteerd door Wouter Monden. Dit keer speelt hij zijn voorstelling ‘Dat doet ‘ie niet’ waarmee hij in de halve finale van het Cameretten Festival staat.

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland en België. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt.

In 2013 staat hij met zijn voorstelling 42.195 in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Eerder won Wouter de Culture Comedy Award de jurypijs. De jury roemde hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en riep hem uit tot het grootste stand-up comedy talent van 2010.

Info
Het Haarlem Try-Out Podium vindt plaats op donderdag 5 november
Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem
Aanvang 20:30, zaal open om 20:00
Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar aan de deur of via comedyticket.nl/event/2e-haarlems-comedy-try-out-podium/.

- Advertentie -