- Advertentie -
Home Nieuws Opera Conserto verzorgt muzikale table d’hôte in Fort Zuid

Opera Conserto verzorgt muzikale table d’hôte in Fort Zuid

0

Op zaterdag 12 december vanaf 19.00u vindt er een unieke table d’hôte in Kerstsfeer plaats in Café Terras Fort Zuid, Boezemkade 11 in Spaarndam. Een heerlijk driegangendiner zal worden omlijst met zang door Opera Conserto, dat bestaat uit de zangeressen Astrid Vrensen en Janine Pas.

Het muzikale programma bevat zowel klassieke als moderne liederen en duetten.

Opera Conserto
Met Opera Conserto maken Astrid Vrensen (sopraan) en Janine Pas (mezzosopraan) voorstellingen op maat en op locatie. Van kleine, intieme opera’s en concerten, tot grote, avondvullende projecten ism de nodige collega’s, helemaal passend bij elk evenement.Zo organiseren zij bv ook het tweemaandelijkse culturele Café Zanzara in Haarlem. Meer informatie vindt u op www.conserto.nl/

Café Terras Fort Zuid
Dit is de eerste samenwerking tussen Opera Conserto en Café Terras Fort-Zuid. Het Café is gevestigd in het unieke Fort bezuiden Spaarndam, onderdeel van de stelling van Amsterdam. Dit UNESCO monument ligt aan de rand van het landelijk gelegen dijkdorp Spaarndam. Het Café ademt de sfeer uit van de tijd van weleer, waarin de voormalige wasgelegenheid en muurschilderingen nog bewaard zijn gebleven. In de unieke gewelven van het Fort is een sfeervolle bar. In de hal zijn altijd leuke exposities.

Iedereen mag aanschuiven!
Of u nou alleen komt of al uw vrienden en familie meebrengt, iedereen mag aanschuiven om samen alvast de kerst te proeven en te genieten van mooie muziek. Het belooft een heel bijzondere avond te worden.

Reserveren
Een kaartje kost 30 euro (kinderen 15 euro)voor diner en muziek, de drankjes betaalt u apart.
Reserveren kan via email: janinepas@conserto.nl of telefonisch: 06 510 59598

Mobiele versie afsluiten