- Advertentie -
Home Nieuws Vliegende Koe voor het eerst in Toneelschuur Haarlem

Vliegende Koe voor het eerst in Toneelschuur Haarlem

0

De Stilte maakt onder leiding van Jack Timmermans spannende en speelse moderne dansvoorstellingen die de verbeelding van kinderen prikkelen. Vliegende Koe is internationaal één van hun meest succesvolle voorstellingen.

Na een speelperiode in Parijs begin 2016 laten de dansers Vliegende Koe voor het eerst aan het publiek in Haarlem zien. Dat doen zij op 31 januari om 15.00 uur in de Toneelschuur.
Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd aan met elkaar: want wie speelt met wie als je met zijn drieën bent? Tussen de rollende eieren, het schuifelende oudje en de vliegende koe in ontpopt zich het spel van vriendschap, eenzaamheid en solidariteit.

Vliegende Koe duurt in totaal 45 minuten en is dankzij de gelaagdheid de moeite waard voor kinderen vanaf 4 jaar, ouders en grootouders!

Dansgezelschap de Stilte uit Breda richt zich speciaal op het ontwikkelen en uitvoeren van producties voor kinderen. In 2015 werd het dansgezelschap als enige jeugdgezelschap in de NRC Cultuurtop 100 opgenomen. Het gezelschap speelt honderden voorstellingen per jaar, zowel openbaar als voor schoolkinderen. Sinds de oprichting in 1994 groeide de Stilte uit tot de best bezochte jeugdtheaterproducent van Nederland (2013).

Breda is de thuisbasis van waaruit het gezelschap nationaal en internationaal uitvliegt. Al meerdere keren is de Stilte uitgeroepen tot het meest internationaal bereisde dansgezelschap van het land.

Info
Vliegende Koe
31 januari 2016
Toneelschuur Haarlem
Prijs: tickets €14,00 / €9,00 voor kinderen
tickets: www.toneelschuur.nl / telefonisch reserveren: 023-5173910
www.destilte.nl.

Mobiele versie afsluiten