Gemengd Koor Haarlemmer Olie Lustrumconcert 30 jaar

0

Traditiegetrouw gaf het Gemengd Koor Haarlemmer Olie weer een Nieuwjaarsconcert, dit jaar op zondag 10 januari in de Groenmarktkerk aan de Nieuwe Groenmarkt. Een lustrum editie want het koor bestaat 30 jaar.

Dat het Haarlemmer Olie Koor in de loop der jaren een goede naam heeft opgebouwd was aan de enorme opkomst te merken. Geen plaatsje meer vrij waardoor er achterin de kerk liefhebbers moesten staan.

Tijdens dit concert werden liederen gezongen uit het brede repertoire van het koor, zowel klassiek als prachtige evergreens en volksliederen uit diverse landen. Ook het publiek werd weer uitgenodigd om eens lekker mee te zingen.

Haarlemmer Olie is een koor met ongeveer 100 leden en staat onder de leiding van de bekende Haarlemse dirigent Leny van Schaik. Na afloop was er een drankje en gelegenheid om elkaar nog te even te spreken.

Een reportage van fotoAdSchaap.nl.

Advertentie