- Advertentie -
Home Nieuws 30+ Disco & Dance Party Swingsteesjun

30+ Disco & Dance Party Swingsteesjun

0

Swingsteesjun.nl organiseert op zaterdag 23 januari 2016 een bruisend dansfeest in de Orangerie van Landgoed Elswout in Overveen. Het feest duurt van 20:30 tot 2:00 uur.

Landgoedfeest Swingsteesjun.Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten voor de ‘friendly 30up’ in een prachtige monumentale setting. In de Bloemenzaal draait dj Miss Behave een swingende mix van 70s, 80s en 90s. In de Muyskenzaal draait dj Wally Ravensberg de beste upbeats van Dance & House (00s &10s). Geniet ook van de hapjes en eerste klas wijnen die geserveerd worden en klets gezellig bij met je vrienden in de lounge ruimten.

Over de organisatie en locatie
Sinds een jaar organiseert Swingsteesjun dansfeesten exclusief in historische buitenplaatsen. De Orangerie van Landgoed Elswout is in 1879 gebouwd in Neorenaissance stijl. Ze is de grootste Orangerie van Nederland en daarmee heel geschikt voor een feest van circa 250 tot 300 personen. Voor het dansfeest zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Ticket verkoop
Een toegangskaartje kost €16,50 op www.swingsteesjun.nl en is ook verkrijgbaar in de winkel van Ajewe-Sport Raadhuisstraat 95, Heemstede of Van der Geest Optiek, Cronjéstraat 15, Haarlem. Een deurticket kost €21,00.

Gratis parkeren op de grote verlichte parkeerplaats.

Meer informatie is te vinden op www.swingsteesjun.nl.

Mobiele versie afsluiten