Haarlemse Ondernemersprijs 2016 naar Domus Magnus van Erwin Miedema

0

De ondernemer Erwin Miedema heeft de Haarlemse Ondernemersprijs 2016 gewonnen. De jury is na de presentaties op de finale avond van de drie genomineerde bedrijven op 24 maart in de Lichtfabriek tot deze eindbeslissing gekomen. Op deze finale avond moesten de genomineerden nog even door een vragenvuur heen van de jury en andere ondernemers uit de zaal. De antwoorden nam de jury mee in haar beraad.

Het bedrijf van Erwin Miedema bestaat uit erkende zorghotels onder de naam Domus Magnus. De zorghotels leveren persoonlijke en professionele ouderenzorg op kleinschalige en mooie woonlocaties. Domus Magnus, met hoofdkantoor in Haarlem, is een snel groeiende organisatie met op dit moment elf locaties door het hele land en nog vier nieuwe in ontwikkeling.

Op 1 augustus 2005 opende Domus Magnus haar eerste zorgvestiging op landgoed Klein Engelenburg in Brummen. Binnen een jaar groeide Domus Magnus uit tot een organisatie met 40 werknemers. Die groei gaat door tot op de dag van vandaag met nu ongeveer 560 medewerkers verspreid over unieke woonzorglocaties. Domus Magnus levert een alternatief voor de reguliere ouderenzorg en thuiszorg. Echter een zorgbehoefte is niet vereist om bij Domus Magnus te komen wonen.

De andere kanshebbers voor de Haarlemse ondernemersprijs waren Robbert Uyleman van Uiltje Brewing Company en John Meulemans van het digitale bureau 3sixtyfive.

Een reportage van fotoAdSchaap.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)