Mars der Muzikanten 2016; neem Uw stoel mee!

0

Op zondag 12 juni is er op de Grote Markt van Haarlem de 59ste editie van de Mars der Muzikanten. De organisatie had bijna het evenement moeten afblazen want het was moeilijk om voor deze editie de financiering rond te krijgen.

Dat is uiteindelijk wel gelukt. Het evenement gaat door maar zonder tribune. Om het gemis van deze tribune te compenseren heeft de organisatie een ludieke actie opgezet. Wie graag wil zitten mag zijn/haar eigen (tuin)stoel meenemen en plaats nemen in een speciaal daar voor gereserveerde ruimte voor het standbeeld van Laurens Janszoon Coster.

De Mars der Muzikanten pakt na een gezamenlijke opening om 13.30 uur door Jong Damiate en Blij met Muziek weer stevig uit met maar liefst vijf spectaculaire shows.

Programma
13.30 uur: Opening door Blij met Muziek en Jong Damiate
13:35 uur: Show Amigo Leiden
13.50 uur: Show Jong Damiate
14.05 uur: Show Blij met Muziek
14.20 uur: Show Vios Mijdrecht
14.35 uur: Show Damiate Band Haarlem
15.00 uur: Finale
15.30 uur: Einde

De Mars der Muzikanten wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuur Stimuleringsfonds, Het Haarlemsch Muziekfonds, J.C. Ruigrok Stichting, Dr Hofstee Stichting, Spaarnelanden, Eurosound en de evenementenafdeling van de Gemeente Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)