Haarlem Night Skate klassieker Haarlem-Heemstede-Haarlem

0

Onder begeleiding van de Haarlem Night Skate Piaggio Ape met een lekker zomers muziekje rolden ruim 300 skaters op woensdagavond 8 juni door Haarlem. De start was vanaf de Haarlemse IJsbaan om 20 uur.

De weersomstandigheden waren prima. Er stond voor deze avond dan ook een Haarlem Night Skate klassieker op het programma: Haarlem-Heemstede-Haarlem met een pauze plaats in de gezellige winkelstraat op de Binnenweg in Heemstede. Na de pauze was er nog een mooi lus door Heemstede en Haarlem.

De volgende Haarlem Night Skates zijn op:

  • Woensdag 15 juni, start bij het Polderhuis, pauzeplaats Plein 45
  • Woensdag 22 juni, start bij de ijsbaan, pauzeplaats bij de Jopenkerk
  • Woensdag 29 juni, start bij het Polderhuis, pauzeplaats Frans Hals Plein
  • Zaterdag 9 juli, start bij de ijsbaan, pauzeplaats bij de Grote Markt. ** Aansluitend PARTY **

Meedoen aan de Haarlem Night Skate?
Iedereen die sportief is of zich sportief voelt kan meedoen aan de Haarlem Night Skate. Kunnen skaten en remmen is wel belangrijk. Deelname is altijd gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Kom naar de start en rol lekker ontspannen twee uurtjes mee. Deelnemers komen op plaatsen waar je als je zelf gaat skaten nooit komt. Samen met de politie Kennemerland en de HNS verkeersregelaars zorgen zij voor een veilige recreatieve tocht. Mede hierom staat de Haarlem Night Skate bekend als meest laagdrempelige evenement van de regio.

Een reportage van Foto Ad Schaap.