Spectaculaire opening Bedrijf & Samenleving door Burgemeester Bernt Schneiders

0

Op donderdag 16 juni opende burgemeester Bernt Schneiders van Haarlem en beschermheer van Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken op spectaculaire wijze het nieuwe B&SHO pand.

De burgemeester had te kennen gegeven dat hij lintjes knippen al zo vaak had gedaan; ‘of het wat spectaculairder kon, wat leuks?’. De dag voor de opening had hij een foto met de email gekregen met een hele hoge kraan erop. De bijgevoegde tekst was simpel. Tot morgen!

Het abseilen was vanaf de vijfde verdieping aan de Freddie Oversteegenstraat in de Amsterdamse buurt. De echte verrassing kwam na het abseilen. Er moest toch een lint geknipt worden.

Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken is de spil in, en platform voor, het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Haarlem en omstreken, en intermediair tussen bedrijf en samenleving.

Dit platform is er om elkaar te stimuleren en te enthousiasmeren, en de krachten te bundelen om zo maatschappelijke projecten te realiseren die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Haarlem en omstreken.

Een reportage van Foto Ad Schaap.