Haarlem Night Skate: Finale met nog vrijgezelle president

0

Zaterdag 9 juli was dit jaar de laatste Haarlem Night Skate van 2016. Dit seizoen had de organisatie gekozen om wekelijks te skaten door de regio. Maar liefst 8 woensdagen in opvolgende weken kon men dus genieten van het mooie Haarlem Night Skate evenement.

De laatste night skate van het seizoen is traditiegetrouw een white skate. De deelnemers hadden daar gehoor aan gegeven en zo rolde een wit lint skaters door het prachtige centrum van Haarlem. Pauzeplaats was deze keer midden op de Grote Markt.

Omdat Niek Schaap, de president van de Haarlem Night Skate, in de aanstaande augustus maand gaat trouwen was deze white editie zijn laatste skate als vrijgezel. Mede bestuursleden hadden een schilderijlijst mee genomen waarin iedereen zich met de nu nog vrijgezelle president op de foto konden laten vereeuwigen.

Na de pauze was er nog een lekkere lus door de stad. Om 22:00u kon men direct door naar de WHITE Party. Het was een gezellig feest en een mooie afsluiting van het skate seizoen 2016.

Meer foto’s op haarlemnightskate.nl.

Een reportage van Foto Ad Schaap.