Letz Party Disco & Dance @ Event Center Haarlem

0

Op zaterdag 7 januari 2017 organiseert Letz Party Haarlem (voorheen Swingsteesjun) een bruisend Disco & Dance dansfeest in het Event Center Haarlem in het Reinaldapark. Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’ in een mooie setting.

DJ Wally draait de disco hits van de 70s, 80s en 90s. DJ XLR draait vette beats van 90s, zeros en now. Het feest aan de Reinaldapad 10 is van 20:30-02:00 uur. Dress Casual Chique.

Letz Mix met Spotify
Nieuw: Om 20:30u beginnen we met een uurtje Mixen met Spotify accounts. Ook jij kan aan de knoppen staan? Maak een mooie playlist en mail deze, inclusief je naam, telefoonnummer en feestdatum, naar: william@letzparty.nl Neem je vrienden mee en geniet!! Geen spotify? Zet dan je muziek op een usb stick.

TICKET VERKOOP
Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl. Deurprijs is 15,00.

VOORVERKOOPADRESSEN
BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, Zomerzorgerlaan 26. HAARLEM: Het Reinaldapark Café, Reinaldapad 10, Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15. HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95. HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18. ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

OVER DE LOCATIE
Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren. Bushaltes zijn op een steenworp afstand [ook nachtbus] kijk op www.ov9292.nl.

CONTACT
06 1893 8260 (William Appelman)

OVER LETZ PARTY HAARLEM
Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Vanaf het nieuwe jaar is er elke 1e zaterdag van de maand een bruisend dansfeest in twee zalen van het Event Center Haarlem.