Workshop Huiszuivering bij Ananda

0

Op woensdagavond 12 april organiseert Ananda Nieuwetijdswinkel een interactieve workshop Huiszuivering. Medium Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja vertelt van 19.30 tot 21.30 in een kleinschalige setting over het energetisch zuiveren van een woning en de perikelen die je daarbij tegen kan komen. Doel is om de klanten van Ananda wegwijs te maken in de zuiveringsproducten die Ananda verkoopt. Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8 in Haarlem. Entree: €15,- in voorverkoop en €17,50 aan de deur.

Klanten van zowel Ananda als Spirituele Praktijk Miraja vragen regelmatig hoe een smudgestick nu eigenlijk wordt gebruikt, wat de functie is van heilig hout en hoe je hiermee de energie in huis kan harmoniseren. Want de producten in huis halen is slechts het begin. Er dient ook op de juiste manier mee gewerkt te worden. Om alle vragen over het energetisch zuiveren van woning (of werkplek) te beantwoorden zal Felice een praktische workshop organiseren over de producten en de technieken die worden toegepast bij het energetisch reinigen van een woning.

Bijzonder aan deze workshop is de individuele benadering en ondersteuning van elke deelnemer. Daar horen ook verschillende oefeningen bij die tijdens de avond direct een beeld geven van de werkwijze en het omgaan met energie en entiteiten.Doel van de workshop is het meegeven van direct toepasbare informatie. Door de individuele aanpak is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja heeft zich reeds 16 jaar verdiept in het werken met energie en het ervaren van dagelijkse spiritualiteit. Zij is van mening dat de intuïtie en de aardse kanten van het leven elkaar dienen te ondersteunen en dat spiritualiteit op een nuchtere manier gevoedt kan worden. Hiertoe verzorgt zij consulten, workshops en opleidingen om de intuïtie te ondersteunen in haar ontwikkeling. Praktische informatie, openheid en enthousiasme zijn de steekwoorden die passen bij de wijze waarop Felice te werk gaat.

Opgeven voor deze workshop kan via de webshop op www.ananda.nl, of aan de balie van Ananda Nieuwetijdswinkel zelf.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)