weersverwachting voor 20 en 21 maart 2017

0

De start van de astronomische lente, om 11:28 uur is het zover, is bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 11.

Vanavond is het bewolkt en regenachtig, komende nacht nemen de regenkansen geleidelijk af en klaart het voorzichtig op. De wind draait naar west en is vrij krachtig tot hard en de temperatuur daalt naar een graad of 6.

Morgen blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De stevige westenwind draait naar zuidwest en neemt in kracht af e de temperatuur stijgt naar maximaal 8°.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

> Volgt u Haarlem updates al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelVrouw van tasje beroofd
Volgend artikelAppartementen op plek kantoor aan rand Remise-terrein Haarlem
ricoweer
Ben gek op allerlei soorten weer en verzamel ook de bijbehorende cijfertjes (extremen). Voor HaarlemUpdates.nl maak ik een dagelijks regionaal weerpraatje. Verder houd ik mijn eigen site bij voor zuidelijke Noord-Holland (www.ricoweer.nl) en voor Alpenweerman.nl verzorg ik de landelijke weerberichten voor de Lage Landen