weersverwachting voor 20 en 21 maart 2017

0

De start van de astronomische lente, om 11:28 uur is het zover, is bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 11.

Vanavond is het bewolkt en regenachtig, komende nacht nemen de regenkansen geleidelijk af en klaart het voorzichtig op. De wind draait naar west en is vrij krachtig tot hard en de temperatuur daalt naar een graad of 6.

Morgen blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De stevige westenwind draait naar zuidwest en neemt in kracht af e de temperatuur stijgt naar maximaal 8°.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
 •