Woensdag 5 april eerste Haarlem Night Skate 2017

2

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. De allereerste Haarlem Night Skate van 2017. Heb jij er al zin in? Woensdagavond 5 april verzamelen wij vanaf 19:30u op het fietspad bij de Hoofdingang van de IJsbaan Haarlem. Inschrijven is niet nodig zorg gewoon dat je om 20:00u helemaal klaar staat om te vertrekken. Rond 22:00u zijn wij na ongeveer 20km weer terug bij de ijsbaan.

Iedereen die sportief is of zich sportief voelt kan meedoen aan de Haarlem Night Skate. Kunnen remmen is wel erg handig! Deelname is altijd gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Kom naar de start en rol lekker ontspannen twee uurtjes met ons mee. Je komt op plaatsen waar je als je zelf gaat skaten nooit komt. Samen met de politie Kennemerland en onze verkeersregelaars zorgen wij voor een veilige recreatieve tocht door de stad. Mede hierom staat de Haarlem Night Skate bekend als meest laagdrempelige evenement van de regio. Via ons Facebookevent kan je aangeven dat je komt en je vrienden tagen om ook deel te nemen.

Route naar Teletubbieland
Iedere editie heeft een eigen route. De route van woensdag 5 april gaat naar Teletubbieland. Wij starten dus bij de ijsbaan en rollen dan achter de Piaggio APE aan met een lekker stukje Haarlem Noord. Onderweg stoppen wij dikwijls om te groeperen zodat wij weer als een groep verder kunnen. Halverwege zijn wij bij Schoteroog, bij ons ook wel bekend als Teletubbieland. Tijdens de pauze kan je een lekker drankje kopen en even bijkomen. Na de pauze gaan wij verder door Haarlem Noord richting het centrum van Haarlem. Ook op de terugweg stoppen wij regelmatig om te groeperen. Uiteindelijk zijn wij rond 22:00u weer terug bij de ijsbaan. Nieuwsgierig naar de hele route? Je kan deze op www.haarlemnightskate.nl bekijken!

Eten en Skaten (NIEUW!)
Nieuw dit seizoen is ons ETEN & SKATEN concept. Moet je altijd haasten vanuit je werk om optijd bij de Haarlem Night Skate te zijn? Of lijkt het je leuk om vooraf al met je skatevrienden af te spreken? Of ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje? Nu kan je voorafgaand aan de Haarlem Night Skate gezellig komen eten. Wij hebben namelijke de Haarlem Night Skate DAGHAP! Een lekkere daghap tegen de aantrekkelijke prijs van 11 euro inclusief consumptie! Heb je belangstelling? Stuur ons vooraf even een mailtje info@haarlemnightskate.nl Dan rekenen wij op je komst.

2 REACTIES

Comments are closed.