Dode man aangetroffen in auto [update]

0

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een dode man aangetroffen in een rode Mercedes nabij de kruising Kadijklaan met de Roolandweg in Haarlem.

Vooralsnog wordt niet uitgesloten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment wordt de toedracht onderzocht.

Update
De man die vannacht levenloos werd aangetroffen in een auto aan de Roolandweg – kruising Kadijklaan, is een 18-jarige Haarlemmer.

Het rechercheteam doet momenteel ook onderzoek op de Betelgeuzestraat in IJmuiden. Er zijn hier sporen aangetroffen die mogelijk verband houden met de dood van de 18-jarige overleden Haarlemmer. In verband hiermee heeft de politie een uitgebreide afzetting neergezet voor forensisch onderzoek.

Getuigenoproep
De politie is mede op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Betelgeuzestraat. Heeft u iets gezien in IJmuiden dat te maken kan hebben met het overlijden van de Haarlemmer? Bel dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

Ook mensen die informatie hebben over verdachte situaties afgelopen weekend waarbij een rode Mercedes met kenteken: 35-THS-5 is betrokken, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

> Volgt u Haarlem updates al op Twitter? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelKoning opent Lorentz Lab in Teylers Museum
Volgend artikelSpeciale Kermisochtend op de Grote Markt
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.