25 plus Koningsfeest Letz Party @ Event Center Haarlem

0

Op woensdag 26 april 2017 organiseert Letz Party Haarlem een 80s, 90s, 00s & Now Koningsfeest in het nieuwe Event Center Haarlem. Het is een avond stijlvol feesten, koninklijk genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’ in een prachtig modern pand aan de rand van Haarlem Oost.

In het voorprogramma draait dj William, in de loop van de avond neem dj Joost het van hem over. Beide heren draaien een swingende mix van 80s, 90s,00 & now. Rond 23:30u wordt een koninklijk buffet geserveerd. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20:30-02:00 uur. Om je een idee te geven: het is een mooie stijlvolle ambiance op de tafels staan zoutjes en we serveren goede wijnen. Natuurlijk niet in plastic maar in een mooi glas. Het buffet wordt ook altijd zeer gewaardeerd door alle gasten.

Op deze bijzondere avond zien we je graag in een casual chique outfit met oranje en rood/wit/blauw accenten.

Het pand is een schitterende blikvanger in het park in Haarlem Oost, dichtbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Leiden, Alkmaar. Ook de (nacht)busverbindingen zijn goed, oa lijn 80 naar Amsterdam, zie www.ov9292.nl.

Ticket verkoop
Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl.
Deurprijs is 15,00

Advertentie