Man slaat vrouw in gezicht

1

De politie is op zoek naar getuigen of de betrokkene van een mishandeling die plaatsvond op donderdag 13 april in het Noordersportpark aan de Mr. Jan Gerritszlaan in Haarlem.

Omstreeks 16.15 uur liep een 67-jarige vrouw uit Haarlem met haar hondje in het park. Toen zij een andere hondenbezitster tegenkwam werden beide honden losgelaten om te kunnen spelen. Volgens het slachtoffer kwamen de honden op een bruggetje een man op een fiets tegen. De honden liepen tegen de fiets waardoor de man ten val kwam. De tweede hondenbezitster was met de man in gesprek gegaan maar even later doorgelopen. Toen het slachtoffer achter haar hond aan liep kwam de man naast haar fietsen. Hij wilde de schade vergoed hebben. Terwijl de vrouw haar hond wilde pakken sloeg de man haar tegen haar jukbeen. Hierdoor liep de vrouw letsel op.

De man op de fiets reed door. Zijn identiteit is niet bekend geworden. Het gaat om een blanke man met een slank postuur en een lengte van ongeveer 1,80 meter. Hij is naar schatting 50 tot 60 jaar oud. De man droeg een zwarte pet, een zwarte korte gewatteerde jas en een spijkerbroek. Hij reed op een zwartgrijze sportieve fiets.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844.

1 REACTIE

  1. En toen ik een paar jaar geleden zo’n harde klap van een buschauffeur kreeg zodat zijn vingers in mijn gezicht stonden, deed de politie niets. Wel aangifte gedaan. Ook niet toen iemand van slachtoffer hulp meegekomen was.
    Hier gebeurde er wat waardoor de man door het lint ging. Bij mij gebeurde er niets. Ik vroeg alleen waarom hij de hele weg aan het bumperkleven was. Ik zag niet een zijn koplampen. Levensgevaarlijk. Het antwoord was een keiharde klap in mijn gezicht.

Comments are closed.