Kangoeroe eiland in de Grote- of Sint Bavokerk

0

Wie de Koningsdag in Haarlem echt goed en met zang wilde beginnen deed er goed aan om naar de Zing-in in de Grote- of Sint Bavokerk te gaan. Met een programma om koninklijk tegen te zeggen pakte onder andere het Trio Bijlsma²Hooglugt gezellig uit. De zing-in had het thema “Sentimental journey”.

Teke Bijlsma aan de vleugel, en zoals altijd gestoken in oogverblindende creaties, zongen Michaëla Bijlsma en Lolita Hooglugt klassiekers als Sentimental journey, Als je voor een dubbeltje geboren bent en Mijnheer Dinges.

Een kippenvel moment kregen de aanwezigen tijdens het lied Droomland welke werd gezongen met de muzikale ondersteuning van Teke op het Müllerorgel. Een gouwe ouwe was natuurlijk het lied Kangoeroe eiland van het Cocktail Trio waarop bijna niemand stil kon blijven zitten.

Een reportage van Foto Ad Schaap.