Lezing ‘Gezond leven in deze moderne tijd’

0

Zondag 21 mei

Op zondag 21 mei heeft Ananda Nieuwetijdswinkel Juglen Zwaan (health-coach en initiatiefnemer van www.ahealthylife.nl) uitgenodigd naar Haarlem te komen om een lezing te geven over de laatste veranderingen op het gebied van voeding en gezondheid. Deze interactieve lezing vindt plaats van 14.00 – 17.00 (inloop 13.30) in het Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 in Haarlem.

Juglen geeft op heldere wijze praktische tips over wat je kunt doen om je gezondheid in eigen hand te nemen en te verbeteren. Deelname kost €15 in de voorverkoop (via de winkel of de website van Ananda) en €17,50 aan de deur.

Juglen houdt van denken vanuit mogelijkheden, heeft een positieve kijk op onze toekomst en zet dit ook neer in zijn lezingen. Hij gelooft dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is. Tijdens de bijeenkomst maakt hij bewust, maar reikt hij ook oplossingen aan zodat je naar huis gaat met handige tools voor een gezonder leven. Want het leven verandert steeds sneller. De wereld van gisteren is vandaag alweer verouderd. Waar liggen nu de knelpunten en wat kunnen we doen om goed voor onszelf te zorgen? Wat kunnen we in de supermarkt beter laten staan? Hier laat Juglen licht op schijnen.