E-books downloaden voor je e-reader

0

Lees jij ook graag boeken op je e-reader? Wil je leren hoe je e-books van de Bibliotheek kunt lenen en op je e-reader zetten? Op vrijdag 2 juni, van 10:00 – 12:00 uur, helpen mediacoaches van de Bibliotheek je graag op weg met e-books voor op je e-reader.

De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). De toegang is gratis en alleen voor leden. Reserveer wel eerst je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Met jouw Bibliotheekpas kun je nu heel gemakkelijk 24/7 gratis e-books lenen en deze na download zonder internetverbinding lezen. Duizenden e-books zijn al te leen en er komen er elke dag meer bij. Je mag tien e-books lenen voor steeds drie weken. Zowel voor je pc, laptop, tablet, mobiel en e-reader zijn duizenden e-books beschikbaar. Maar hoe werkt dat precies? Hoe moet je een account aanmaken? Welke e-books kunnen op een e-reader en welke niet? Heb je een laptop en een e-reader? Neem deze dan mee. Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Info
Vrijdag 2 juni | 10:00 – 12:00 uur | Gratis en alleen voor leden
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem
Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en www.bibliotheek.nl/ebooks.

> Volgt u Haarlem updates al op Twitter? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikel18-jarige rijdt rond met nepvuurwapen
Volgend artikelAllerlaatste theatervoorstelling Moeremans&Sons in de Toneelschuur
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.