weersverwachting voor 19 en 20 mei 2017

0

Het is vandaag overwegend bewolkt en vanochtend kan er lokaal wat lichte regen of motregen vallen. Vanmiddag is het droog met later enkele opklaringen. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 17°.

Vanavond en de komende nacht zijn er opklaringen en het blijft droog. De stevige zuidwester neemt in kracht af en de temperatuur daalt naar een graad of 9.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en het blijft, op een lokale bui na, droog. De zuidwestenwind waait matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 17.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

> Volgt u Haarlem updates al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelSkaten over de Haarlemse bruggen
Volgend artikel18-jarige rijdt rond met nepvuurwapen
ricoweer
Ben gek op allerlei soorten weer en verzamel ook de bijbehorende cijfertjes (extremen). Voor HaarlemUpdates.nl maak ik een dagelijks regionaal weerpraatje. Verder houd ik mijn eigen site bij voor zuidelijke Noord-Holland (www.ricoweer.nl) en voor Alpenweerman.nl verzorg ik de landelijke weerberichten voor de Lage Landen