Workshop ‘Tarot en Orakelkaarten’ bij Ananda

0

Op woensdagavond 14 juni 2017 van 19.30 – 21.30 (inloop 19.00) vindt er in Ananda Nieuwetijdswinkel een workshop plaats over het weken met de tarot en orakelkaarten. In de winkel aan de Gierstraat 8 (Haarlem) zal er de mogelijkheid zijn om allerlei orakelspellen uit te proberen en tips en trucs te ontvangen zodat het doen van leggingen je nog gemakkelijker af zal gaan. Deelname kost €15 in de voorverkoop (via de winkel of de website van Ananda) en €17,50 aan de deur.

Tarotkaarten en orakelkaarten voorspellen (zoals soms gedacht) niet de toekomst, maar zijn een methode om je onderbewustzijn te laten spreken. De kaarten zijn een middel om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en om vraagstukken en valkuilen mee onder de loep te nemen. Welke soort kaarten het beste bij jou passen hangt geheel af van wie jij bent, hoeveel tijd je erin wenst te steken en waar je aanleg voor hebt.

Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja zal deze avond uitleg en ondersteuning geven via verschillende oefeningen om erachter te komen waar jouw sterke punten liggen en welke soort kaarten (tarot of orakel) daarbij passen.

Ananda Nieuwetijdswinkel
Gierstraat 8
2011 GD Haarlem