RIP2016Live: één groot feest

0

Een ode aan het gedachtegoed van grootheden als Prince, David Bowie, Leonard Cohen, George Michael, Greg Lake, Leon Russell, Keith Emerson, en andere sterren die ons in 2016 zijn ontvallen. Op vrijdag 2 juni was het ’s avonds in het Haarlem Patronaat één groot feest tijdens RIP2016Live.

Artiesten Bob Fosko, Maarten Veldhuis, Mrs. Einstein, Hans Goes, Yorick van Norden, Kevin More, Beatrice van der Poel, Alain Timmers en Mindel Koning zongen de sterren uit de hemel in deze heerlijke, dansbare show. Een gelegenheidsband bestaande uit o.a. Thijs Vermeulen (Sjako), Patrick van Herrickhuizen (Van Dik Hout/Sjako), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne) en Bart van der Poel (Sellfish) begeleidde de artiesten.

Nummers van Vanity 6, Status Quo, David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael, Greg Lake, Leon Russell, Keith Emerson, A Tribe Called Quest, Billie Paul, Dead or Alive, Jefferson Airplane, The Beatles, Michel Delpech, Glen Frey en Earth, Wind & Fire kwamen voorbij, waarbij het publiek niet stil kon blijven staan. Pepe Fischer babbelde de show vlotjes aan elkaar.

Als er ook dit jaar weer voldoende muzikale artiesten overlijden komt er volgend jaar weer een show: RIP2017Live…