Werken in de buurt bij Resto VanHarte Haarlem

0

Kom langs en doe mee!

Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte Haarlem op donderdag 29 juni een informatieavond over werken in de buurt. Dit doen ze samen met Stichting Ontmoet Elkaar in Parkwijk, BUUV, BuurtBedrijf en BuurtCooperatie Turquoise. Locatie is Resto VanHarte Parkwijk, op Prinses Beatrixplein 51-53 in Haarlem. Ben je op zoek naar een baan of leuk vrijwilligerswerk? Laat je informeren door organisaties uit de buurt en geniet van lekkere tapas. Meld je aan!

Iedereen is van harte welkom. Het programma is van 17.00 uur-19.30 uur. Resto VanHarte serveert een lekkere en gezonde tapasmaaltijd. Kosten zijn drie euro voor vijf gerechten. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min). Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Paul Feldbrugge via p.feldbrugge@restovanharte.nl vóór 26 juni 2017.

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden. In heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Dit jaar vonden er reeds speciale resto-avonden plaats rondom de thema’s Leefbare Buurt en Leren in de Buurt. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.