weersverwachting voor 19 en 20 juni 2017

0

Na een zonovergoten en zomers warme zondag is het ook vandaag volop zomer in de regio. De zon schijnt volop, het blijft droog en bij niet meer dan een zwakke veranderlijke wind loopt de temperatuur op naar waarden omstreeks de 29°. Lokaal is dus een tropische 30° mogelijk. Aan zee steekt vanmiddag een verkoelende zeewind op en gaat de temperatuur dus naar beneden.

Vanavond en de komende nacht is het vrij helder en bij een zwakke wind daalt de temperatuur naar 17°. Morgen schijnt de zon, maar er is ook vrij veel hoge bewolking. Het blijft droog en bij een geleidelijk tot matig en aan zee tot vrij krachtig toenemende noord tot noordoostenwind stijgt de temperatuur naar ongeveer 26°.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

> Volgt u Haarlem updates al op Twitter? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelIngezonden foto’s: Mars der Muzikanten in Haarlem
Volgend artikelSportclubs geven politiek huiswerk
ricoweer
Ben gek op allerlei soorten weer en verzamel ook de bijbehorende cijfertjes (extremen). Voor HaarlemUpdates.nl maak ik een dagelijks regionaal weerpraatje. Verder houd ik mijn eigen site bij voor zuidelijke Noord-Holland (www.ricoweer.nl) en voor Alpenweerman.nl verzorg ik de landelijke weerberichten voor de Lage Landen

Laat een bericht achter

Please enter your comment!
Please enter your name here