Dansen en genieten bij RipLive 2017

0

Het was vrijdag 2 maart weer dansen en genieten bij RipLive. Een waterval van heerlijke muziek kwam over het publiek heen tijdens de show welke vakkundig aan elkaar werd gepraat door Pepe Fischer.

Nummers van de volgende in 2017 overleden artiesten kwamen voorbij: Adele Bloemendaal, Hans Vermeulen, Sandra Reemer, de broers George en Malcolm Young (AC/DC), Gert Timmermans, Loalwa Braz Vieira (zangeres van de Lambada), Peter Sarstedt, Tom Petty, Blue Diamonds, Chuck Berry, Fats Domino en Al Jarreau.

Aan RipLive 2017 werkten onder meer de volgende artiesten mee: Maarten Veldhuis, Hans Vos, Lisa Cobelens, Monique Klemann, Nyjolene Grey, Bob Fosko, Yorick van Norden, Muriël van Dijk, Stephan van de Kimmenade en Sandra van Nieuwland. Ria Valk en Jantje Rijbroek moesten helaas wegens griep verstek laten gaan.

De huisband werd gevormd door Thijs Vermeulen (Sjako), Patrick van Herrickhuizen (Van Dik Hout/Sjako), Cyril Directie (Kane/Waylon/Hans Dulfer/Candy Dulfer/Ruth Jacott), Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne), Mindel Koning (zang) en Bart van der Poel (Sellfish). Violiste Maria Eldering en saxofonist Rom Helweg sloten bij een aantal nummers aan.

Organisatoren Alain Timmers en Hans Goes hebben weer een prachtige show neer weten te zetten. Volgend jaar weer een RipLive? Wij hopen van wel!