In Dialoog met Sharlih in het Rosenstock

0

Op zondag 22 april organiseert Ananda Nieuwetijdswinkel een satsang met Sharlih. Zij komt naar Haarlem om vanuit haar innerlijke wijsheid mensen een hart onder de riem te steken.

De samenkomsten met Sharlih zijn er op gericht om de Essentie, je Ware Zelf, te ontdekken. In het Rosenstock Huessy Huis zal zij van 14.00 – 16.30 aanwezig zijn om in dialoog te treden met de aanwezigen. Entree is €10 in de voorverkoop, kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van Ananda of via de website www.ananda.nl.

Er is deze middag ruimte voor vragen met betrekking tot zelfrealisatie, maar veelal wordt een en ander helder in de stille energetische gevoelssfeer, waarin angsten en beperkende gedachten kunnen oplossen.

Sharlih over haar insteek deze middag:
Tijdens de overgang vond de verschuiving van denken naar bewustzijn plaats. Het was een afbraak proces – alles wat me dierbaar was werd me uit handen geslagen. Er bleef niets meer over van wat ik dacht te zijn, zelfs mijn doodsangst was niet echt. Maar door hem onder ogen te komen werd er gezien dat ‘ik als persoon’ niet bestond en dat er ook geen andere personen bestonden. Het waren niet meer dan beelden die versmolten in een zee van vloeibaar licht, stil en stralend. Een als al het leven, de leegte is vol, de vormen zijn vol met leegte, er is geen onderscheid.