Feestje met productie van Timmers en Goes met U2 Tribute Band One in het Patronaat

0

Op zondag 8 april speelde “One – The U2 Experience” in het Patronaat. Hans Goes en Alain Timmers organiseerden het feest, want een feest is het geworden. Het voorprogramma bestond uit een optreden van “Herb’s Excellent Adventure”.

Herb’s Excellent Adventure” speelt heerlijke, ietwat stevige, muziek. Ik hou daar enorm van, dus ik kon op mijn manier heerlijk uit mijn dak gaan op de muziek. De nummers worden door de mannen, die al twintig jaar spelen, zelf geschreven. Dat was feestje één.

Daarna was het de beurt aan “One – The U2 Experience”, feestje twee in deze productie. Ooit min of meer als grapje begonnen maar nu, vier jaar later, nog steeds een succesvolle formule. Jong en oud genoten van de bekende en soms wat minder bekende U2 nummers.

Het meest opmerkelijke aan de band “One” is de vrouwelijke “Bono”; in de zaal “Bona” genaamd. 🙂 Het staat de typische U2 sound die deze band zo mooi weet neer te zetten op het podium bepaald niet in de weg. Meer is te lezen in de aankondiging van het concert.

Ik hoop dat Alain Timmers en Hans Goes snel nog veel meer van deze geweldige concerten gaan organiseren!