Vurige Liefde bij café Zanzara

0

Op vrijdagavond 1 juni 2018 het culturele open podium van Haarlem café Zanzara. Nog voordat de zomer heet van start gaat laait het vuur op bij Zanzara in Haarlem. De liefde wordt bezongen, gesproken, getoond en vooral gevoeld.

Heeft u nog nooit kans gehad om een avond van café Zanzara bij te wonen grijp dan uw kans nu. De afgelopen keren was de zaal tot de nok gevuld en dit keer belooft het weer gezellig druk te worden.

Astrid Vrensen van Stichting LaDivirens organiseert nu voor de 12de keer dit gevarieerde programma geënt op klassieke muziek. Het programma is internationaal gevuld zodat de liefde in verschillende talen bij u binnenkomt en zelfs ontbreekt het levenslied dat vele harten doet smelten niet. Het uitgebreide programma is te vinden op cafezanzara.nl/vurige-liefde.

Vurige liefde is een goed gevuld programma, dus kom op tijd, de zaal gaat open om 19:30 uur en de voorstelling begint om 20:00 uur op vrijdag 1 juni 2018. Bestel uw kaarten nu op de website cafezanzara.nl.

Info
Gebouw Zang en Vriendschap
Jansstraat 74
Haarlem

Entree € 12,50
Aan de kassa geen pin, bestel uw kaarten op cafezanzara.nl.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)