Workshop Buikdansen “De Chakra’s Dansen” met Amira

10 juni 2018

0

Ananda Nieuwetijdswinkel heeft Amira Bellydance uitgenodigd om op 10 juni een heerlijke workshop Buikdansen te organiseren. In het Rosenstock Huessy Huis zullen wij bewegen en dansen van 14.00 tot 17.00.

Entree voor deze vrolijke middag is €15 in de voorverkoop aan de kassa van Ananda Nieuwetijdswinkel of digitaal via www.ananda.nl. Wij zullen deze middag de kracht van het vrouwelijk lichaam verkennen en ons eigen vrouw-zijn bevestigen. Enthousiaste mannen moeten wij helaas teleurstellen: deze workshop is enkel voor vrouwen bedoelt.

Tijdens deze workshop beginnen wij met een stukje geschiedenis en de theorie van het buikdansen. Er wordt gesproken over muziek, instrumenten en verschillende vormen van buikdans. De deelnemers studeren een mooie choreografie in, waarbij er ruim aandacht wordt besteed aan de verschillende ritmes en bewegingen en natuur het plezier van het dansen.

Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de bewegingen bepaalde chakra’s te openen en ook daarop zullen wij ons tijdens het dansen richten. Want wat is er nu fijner dan de energie te laten stromen in lijf en chakra’s tijdens het dansen? Je bent van harte welkom om mee te doen!