Recreatief Evenement Pokeren in Hoofddorp

0

De Poker Series van Pokeren.nl is op zondag 2 september in Hoofddorp voor een gezellig pokertoernooi. De start is om 17:00 in de Patio van Claus Park Collection. Rond 18:15 is er een eetpauze waarbij spelers kunnen genieten van een warm buffet. Na de eetpauze loopt de late instroomperiode af. Het toernooi zal tot ongeveer 22:30 duren. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via Pokeren.nl voor €12,95 inschrijven.

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij het leukste pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale. De toernooien in Hoofddorp zijn altijd extra goed bezet, met gemiddeld zo’n 175 spelers per toernooi.

De Poker Series gaat op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang voor Team Pokeren.nl als ambassadeur aan de slag.

Kaarten worden tot en met zaterdag 1 september via de website verkocht en eventueel ook nog op zondag aan de deur.

Meer informatie staat op de website van Pokeren.nl.

Evenementenpagina Facebook.