Werkzaamheden op de Vondelweg

4

In opdracht van de gemeente Haarlem voert BAM Infra tussen 7 en 10 september werkzaamheden uit aan de Vondelweg.

De rijbaan wordt geasfalteerd en er worden nieuwe inspectieputten geplaatst op het riool. Ook wordt het riool gereinigd.

De Vondelweg is van 7 september 20.00 uur tot 10 september 5.00 uur afgesloten tussen de Jan Gijzenkade en de Eksterlaan. De omleiding wordt met borden aangegeven. De parallelweg blijft bereikbaar voor bestemmingsverkeer en parkeren blijft hier mogelijk.

- Advertentie -
BRONGemeente Haarlem
Vorig artikelOpen Monumentendag in het Elisabeths Gasthuis
Volgend artikelGratis kunsttaxatie in provinciehuis tijdens Open Monumentendagen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

4 REACTIES

Comments are closed.