Teddyberenhospitaal in het Spaarne Gasthuis

De knuffeldokters en -verplegers maken je knuffel weer helemaal beter

1

Heeft je knuffel de griep? Of een gebroken pootje? Ontdek wat er allemaal gebeurt in een ziekenhuis. Neem je knuffel mee en de dokters en verplegers van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp onderzoeken hem, vertellen je wat er met hem aan de hand is en maken hem weer helemaal beter!

Een bezoek aan het ziekenhuis is altijd spannend, zeker voor kinderen. Daarom kunnen kinderen tijdens Ontdek Hoofddorp het Spaarne Gasthuis ontdekken, door hun knuffelbeer ‘beter’ te laten maken. Spelenderwijs maken kinderen kennis met het ziekenhuis, door te zien wat artsen tijdens hun werk doen.

Knuffeldokters en -verplegers
De knuffelberen zullen doorlopend onderzocht worden, aanmelden is dus niet nodig. Er zijn genoeg knuffeldokters en -verplegers aanwezig, maar het kan gebeuren dat je even moet wachten tot je aan de beurt bent. Neem dan even plaats in de ‘wachtkamer’, voor de ouders staat koffie en thee klaar. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kom je ook?
Zaterdag 29 september van 10:00 uur tot 13:30 uur in de centrale hal in Hoofddorp.

1 REACTIE

Comments are closed.