1001 Nacht op 5 oktober 2018 bij café Zanzara

0

Zanzara als open podium is niet meer weg te denken uit Haarlem. Na de voorgaande successen van dit jaar met Rock around the Opera en Vurige Liefde is het nu tijd voor een sprookjesachtige avond van 1001 Nacht. Astrid Vrensen presenteert dit feestje van Haarlem en zal zelf Sherezade ten gehore brengen.

Oosterse klanken gespeeld door de Irakese formatie Partoet zullen het gebouw Zang en Vriendschap aan de Jansstraat 74 in Haarlem doen veranderen in een paleis van de Sultan. Sprookjes in het Russisch gezongen door de sopranen Elvira Gligor en Olga Novikova klinken als betoverde nachtegalen. Het volle programma heeft Luna Ananda en Jort Faber weten te strikken met hun fabuleuse dansbewegingen. Dit keer is Martina Prins wederom van de partij en zal zij haar heksenbrouwsel bereiden door “Der Hexenritt” uit Hans en Grietje te zingen. Stefan Woudenberg maakt met zijn prinsheerlijke stem zijn debuut bij café Zanzara en zal hij Sneeuwwitje weten wakker te kussen. Julia Pera is zo uit een sprookjesboek gekropen en droomt weg van de Egyptische Omar Shariff die onder andere in het sprookje Lawrence of Arabia een glamoureuze rol speelde. De gehele avond wordt begeleidt op de tovervleugel door niemand minder dan Maarten Hillenius.

De zaal gaat om 19:30 open, de voorstelling begint om 20:00 uur. Er zijn drankjes verkrijgbaar bij de bar. Op de avond zelf is geen pin aanwezig en er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen, wij raden u dan ook aan om uw kaartjes alvast vooraf via www.cafezanzara.nl/kaartjes te reserveren.

Info
Datum: 5 oktober 2018
Plaats: Gebouw Zang en Vriendschap, Jansstraat 74 Haarlem
Aanvang: 20:00
Entree: € 12,50

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)