Foto- en videoreportage Mugfest 2018

0

Afgelopen weekend was het Mugfest! Het gratis duurzaamheidsfestival van de Groene Mug dat plaatsvond op twee locaties.

Haarlemmer Kweektuin
De Haarlemmer Kweektuin werd omgetoverd tot een festivalterrein met activiteiten voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar: kinderactiviteiten, workshops over voeding, theater van o.a. verhalenverteller Wijnand Stomp, muziek van The Busquito’s en de Haarlemse Viooldiva’s, informatie over duurzaam verbouwen en Swapfest: een kledingruilbeurs. Ook was er de Biomarkt van Wij Telen Groente.

Grote Markt
Op zondag vond op de Grote Markt voor het elfde jaar de duurzaamheidsmarkt plaats. Met groene producten en initiatieven op het gebied van duurzaam leven. Gedurende de hele dag was er volop muziek, eten en entertainment aanwezig. Zo traden singer/songwriters Yorick van Norden en Alain Clark op. Groen Links reikte het Groene Lintje uit aan een duurzaam initiatief.

Meer informatie is te vinden op www.haarlem.nl/mugfest.

Een reportage van Foto Ad Schaap.